Nieuws

14/02/2019

MSP & leveranciers: Volwassen partnership

Ron Bosma, arbeidsmarktspecialist, blikt in www.nextconomy.be terug op 10 jaar MSP dienstverlening en constateert dat de samenwerking tussen de MSP en leveranciers is geëvolueerd tot een volwassen partnership. Tegenwoordig biedt een goed ingericht Managed Service Programma niet alleen voordelen voor de inhurende opdrachtgever. Het geeft ook de leveranciers de mogelijkheid tot het vergroten van het marktaandeel en hoeft door efficiëntere interne processen niet tot margeverlies te leiden. Lees hier het volledige artikel.

Lees meer
30/08/2018

MSP profiteert van flexibilisering en krappe arbeidsmarkt

De schaarste op de arbeidsmarkt en de steeds verdergaande flexibilisering biedt volop kansen voor MSP-aanbieders. De dienstverlening van de brokers breidt zich steeds verder uit en ook kleinere MSP-bedrijven betreden de markt.

Dat zijn de belangrijkste trends uit het rapport MSP-aanbieders op de Nederlandse en Belgische markt 2018. Aan dit onderzoeksrapport – samengesteld door het Belgische TheFlexAcademy en Flex-Beheer.nl (Mark Bassie) – werkten tien grote MSP-aanbieders mee.

Lees meer
10/08/2018

Onze website is live!

Vandaag is het dan zover, onze website is live! Wij zijn blij met het eindresultaat en nodigen u graag uit om een kijkje te nemen. Op de website kunt u alles vinden over MSP’s. U vindt hier informatie voor opdrachtgevers, leveranciers, en eenieder die geïnteresseerd is in alles rondom MSP’s. Daarnaast vindt u ook nieuws, en de eerste column van onze voorzitter Hans Leentjes.

Lees meer
03/08/2018

Goed opdrachtgeverschap, gewoon doen!

Op donderdag 6 september 2018 organiseren AWVN, PZO en Platform zzp-dienstverleners een bijeenkomst over goed opdrachtgeverschap. Een belangrijk onderwerp, nu het steeds vanzelfsprekender is dat zelfstandigen voor, met en in bedrijven aan het werk zijn.

Lees meer