Nieuws

30/08/2018

MSP profiteert van flexibilisering en krappe arbeidsmarkt

De schaarste op de arbeidsmarkt en de steeds verdergaande flexibilisering biedt volop kansen voor MSP-aanbieders. De dienstverlening van de brokers breidt zich steeds verder uit en ook kleinere MSP-bedrijven betreden de markt.

Dat zijn de belangrijkste trends uit het rapport MSP-aanbieders op de Nederlandse en Belgische markt 2018. Aan dit onderzoeksrapport – samengesteld door het Belgische TheFlexAcademy en Flex-Beheer.nl (Mark Bassie) – werkten tien grote MSP-aanbieders mee.

Lees meer
10/08/2018

Onze website is live!

Vandaag is het dan zover, onze website is live! Wij zijn blij met het eindresultaat en nodigen u graag uit om een kijkje te nemen. Op de website kunt u alles vinden over MSP’s. U vindt hier informatie voor opdrachtgevers, leveranciers, en eenieder die geïnteresseerd is in alles rondom MSP’s. Daarnaast vindt u ook nieuws, en de eerste column van onze voorzitter Hans Leentjes.

Lees meer
03/08/2018

Goed opdrachtgeverschap, gewoon doen!

Op donderdag 6 september 2018 organiseren AWVN, PZO en Platform zzp-dienstverleners een bijeenkomst over goed opdrachtgeverschap. Een belangrijk onderwerp, nu het steeds vanzelfsprekender is dat zelfstandigen voor, met en in bedrijven aan het werk zijn.

Lees meer