Hays Talent Solutions

Logo HAYS talent solutionsHays Talent Solutions helpt klanten om de ‘World of Work’ slim te beheren. Hun doel is ervoor te zorgen dat klanten altijd toegang hebben tot het talent dat ze nodig hebben. Oplossingen ontwikkelen die aan hun behoeften voldoen, die niet alleen in nu, maar ook in de toekomst van waarde zijn. Ze zijn geboren “problemsolvers”, en baseren zich op hun ervaring in de markt, technisch excellente kennis, samenwerkingsdrang en de mogelijkheid om de klantwensen goed in kaart te brengen. Hun succes zit in het helpen bereiken van het uwe. Dat is waarom zij elke relatie, in elke situatie, starten met een goed onderzoek naar welke oplossing het beste is voor uw vraagstuk.

 

Naam MSP
Hays Talent Solutions

Onderdeel van holding

Bestaat sinds

Hays PLC

1968

Contactgegevens HJE Wenkebachweg 210
1096 AS AmsterdamTelefoon: 020 – 363 01 60
Website: www.haystalentsolutions.com
Emailadres: TalentsolutionsEMEA@hays.com
Actief in regio: Wereldwijd en landelijk
Specialist of generalist? Specialist in meerdere branches, waaronder: Life Science, IT, Engineering, High Tech, Finance & Accounting, Banking & Insurance, Logistics and Supply Chain
Ervaring Onze outsourced recruitment ervaring is 25 jaar geleden gestart bij een grote corporate bank in Londen. Inmiddels hebben wij onze kennis en ervaring kunnen uitbreiden, lokaal en internationaal. Met ruim 1.200 Hays Talent Solutions collega’s in de Wereld, en nog eens 8.000 recruitment experts  binnen Hays Specialist Recruitment zijn wij in staat vele van onze klanten te helpen. Van kleinere lokale klanten, tot grote Internationale klanten. Dit doen wij in vele branches en sectoren met een gedifferentieerd aanbod van MSP & RPO oplossingen, ondersteund door passende technologie. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van onze eigen technologie of één van onze technology partners.
Ervaring met welke VMS systemen

Beeline, Fieldglass, 3 Story Software.

Aangevuld met andere human cloud oplossingen.